Ara

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı kapsamında Civcivler sınıfı öğrencilerimiz semt pazarımızı ziyaret ederek mevsim sebze ve meyveleri incelediler. Satılan ürünleri tanıyıp inceleyen çocuklarımıza pazarcılar mevsim mevvelerinden ikram ettiler.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında LEZZETLİ MEYVELER adlı kitap, etkilesimli kitap okuma tekniği ile okundu. Kitaptan yola çıkarak meyveleri ve sebzeleri incelemek için mahallemizdeki semt pazarına  geziye giden Civcivler sınıfı döndüklerinde pazarcıların ikram ettiği meyveleri yiyerek gözlemlerini paylaştılar.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Penguenler sınıfı etkinliklerinde "İyilik" kelimesini seçerek öğrenciler ile etkileşimli kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Büyüteç kitabını okuyan Arılar sınıfı, büyüteç kelimesini yeni bir kelime olarak belirleyip kitabı ve oluşturdukları parmak izlerini büyüteçler ile inceledi.

Ara

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı kapsamında gerçekleştirilen seminerde Çevre Mühendisi Burcu Batur Baylan'ı okulumuzda misafir ettik. Öğrencilerimize Sıfır Atık, Atık Yönetimi, Doğal Kaynaklarımızın Korunması, İklim ve Çevre konularında biligilendirme yapılan seminer görsel sunu ile desteklendi.

Ara

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı kapsamında bir velimizin katılım sağladığı etkinlikte yoğurt mayalama evreleri çocuklara anlatıldı. Öğrencilerimiz kendileri için hazırlanmış kavonozlarında yoğurt mayaladılar. Bir gün mayalanması için bekletilen yoğurtlarını sınıflarında yediler.

Ara

Okulumuz Kelebekler sınıfı sosyal etkinlikler kapsamında sinema etkinliği düzenledi.  Edremit Novada AVM'de bulunan sinema salonuna Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait otobüs ile ulaşım sağlandı. Etkinlik sonunda okulumuza dönen öğrencilerimiz deneyimlerini aileleri ile paylaştı.

Ara

Yerli Malı etkinlikleri kapsamında sabah grubu Arılar ve Tavşanlar sınıfımız market gezisi düzenledi. Yerli ürünlerdeki barkodları inceleyen öğrenciler, sınıf kumbaralarında biriktirdikleri paraları ile alışveriş yaptılar.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Gizem COŞDU liderliğinde Yerli Malı Haftası kutlandı. Yapılan etkinlik sürecinde yerli malı ürünler kullanmanın önemi vurgulandı.

Ara

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında okul rehber öğretmenimiz Pelin TÜZEN öğrencilerimize demokrasi ve insan hakları konusunda bilgi verdi. Sonrasında öğrencilerden gün içinde okuyacakları kitap seçimi için oy vermelerini istedi. Oy kullanan çocuklara etkinlik sonunda oy çoğunluğu ile seçilen kitap okundu.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında veli bilgilendirme toplantısı yapan Uğurböcekleri sınıfı velilerimize bilgilendirme broşürü ve veli mektubu dağıtıldı.Çocuklarını Türkçe dil etkinliklerinde gözlemleyen veliler sonrasında çocuklarının etkinliklerine katılım sağladı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında veli bilgilendirme toplantısı yapan Kelebekler sınıfı velilerimize bilgilendirme broşürü ve veli mektubu dağıtıldı.Türkçe dil etkinliklerinde çocuklarını gözlemleyen veliler sonrasında etkinliklere çocukları ile katılım sağladı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Penguenler sınıfımız veli bilgilendirme toplantısı yaparak çocuklarını gözlemledi. Çocuklar ile birlikte Türkçe dil faaliyetlerine katılım sağlayan velilerimize bilgilendirme broşürü ve veli mektubu dağıtıldı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında veli bilgilendirme toplantısı yapan Tavşanlar sınıfı velilerimize bilgilendirme broşürü ve veli mektubu dağıtıldı.Dil etkinliklerinde çocuklarını gözlemleyen veliler sonrasında etkinliklere katılım sağladı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında veli bilgilendirme toplantısı yapan Yıldızlar sınıfı velilerimize bilgilendirme broşürü ve veli mektubu dağıtıldı.Çocuklarını gözlemleyen veliler sonrasında Türkçe dil faaliyetlerine katıldı.