Mrt

Reha Yurdakul Kültür Merkezinde düzenlenen Hacivat Karagöz Gölge Oyununa sabah ve öğlen grupları olarak katıldık. Düzenlenen etkinlikte çocuklarımız Hacivat ve Karagöz ile tanıştı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi şubat ayı etkinlikleri kapsamında şiir, şarkı ve tekerlemeler ile kültürel değerlerimizi sınıflarımıza taşıdık.

Şbt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında Yıldızlar sınıfı İlkbahar, Yaz, Sonbahar, Kış oyununu okulumuz bahçesinde oynadı.

Şbt

28 Şubat Sivil Savunma Günü etkinlikleri kapsamında öncelikle sınıflarımızda bilgilendirme sonrasında tatbikat yapıldı.

Şbt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında Uğurböcekleri sınıfı Yağ satarım bal satarım oyununu okul bahçesinde oynadı.

Şbt

Okulumuz Arılar ve Civcivler sınıfı Havran Bilim ve Teknoloji Merkezini ziyaret etti. Hem eğlenen hemde deneylere aktif katılım sağlayan öğrencilerimiz inceledikleri her alanda farklı bilgiler alarak yeni deneyimler kazandı.

Şbt

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Etkinlikleri kapsamında okulumuza davet ettiğimiz Beden Eğitimi Öğretmeni Oktay Akova öğrencilerimizle egzersiz çalışmaları gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalara katılan öğrencilerimiz eğlenerek sağlıklı egzersiz yapmayı öğrendi. Beden Eğitimi öğretmeni Oktay Akova'ya teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak amacıyla 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Şbt

Su Verimliliği konusunda ulusal ölçekte harekete geçilmesi ve acil önlemler alınması hususu 1. Su Şurası sonuçlarında da öncelikli konu olarak ortaya koyulmuştur. Bununla bağlantılı olarak Değişen İklime Uyum Çerçevesinde Su Verimliliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı belgesi hazırlanmıştır.

Su kayıplarının azaltılması; yağmur suyu hasadı, gri suyun kullanımı, arıtılmış atık suların yeniden kullanımı gibi yöntemlerle alternatif su kaynaklarının kullanımı; tarımda, sanayide, bireysel su kullanımlarında verimli teknolojilerin kullanımı ve bilinçli üretimin yaygınlaştırılması; bireysel su kullanım alışkanlıkların iyileştirilmesi vb. ana verimlilik uygulamaları çerçevesinde eylemler belirlenmiştir. Bu kapsamda okulumuzda su verimliliği afişleri asılmış ve seferberliğe katılım sağlanmıştır.

Ock

Yarıyıl tatilinde okulumuzun bir bölümündeki parkelerimizi değiştirme çalışması gerçekleştirdik.

Ock

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı 1. dönem sonunda karnelerimizi dağıtıp kısa bir mola verdik..

Ock

2023–2024 Eğitim-Öğretim yılı birinci döneminin son haftasında, hazırladığımız  Dönem Sonu Faaliyet Haftası'nın 4. gününde Öğlen gruplarımız salep içerek Pijama Partisinde eğlendiler.

Ock

2023–2024 Eğitim-Öğretim yılı birinci döneminin son haftasında, hazırladığımız  Dönem Sonu Faaliyet Haftası'nın 4. gününde Sabah gruplarımız salep içerek Pijama Partisinde eğlendiler.

Ock

Eğitimci yazar Müge Hazar yeni çıkan kitabı ile konuğumuz oldu. Çocuklara kendisini tanıtan yazar anlatım yöntemiyle çocukların ilgisini çekti. Hikaye'ye aktif katılımında sağlandığı etkinlik çekilen hatıra fotoğrafı ile sonlandı.

Ock

2023–2024 Eğitim-Öğretim yılı birinci döneminin son haftasında uygulanmak üzere hazırladığımız  Dönem Sonu Faaliyet Haftası'nın 3. gününde Öğlenci gruplarımız planlamalarını Sosyal Sorumluluk Saati, Tecrübe Paylaşımı ve Pasta Atölyesi etkinliği olarak belirleyip tamamladı.