Ekm

Hayvanları Koruma Günü kapsamında okulumuza sevimli dostlarımızı davet ettik. Sınıflarda çocuklar ile Hayvanları Tanıyalım kitabı hazırlandıktan sonra sevimli dostlarımızı ziyaret eden öğrencilerimiz, hayvanları koruma görevlisi olarak evlerine döndüler.

Ekm

Okulum Temiz projesi kapsamında velilerimiz tarafından dikkat edilmesi gerekenleri belirten taahhütnamedir.

Eyl

"Dünya Şeker Tüketimine Dikkat Haftası" etkinlikleri kapsamında, şeker tüketiminin zararları konusunda öğrencilerimizin farkındalığını arttırmak, doğru ve dengeli beslenme hakkında bilgi vermek amacıyla diyetisyen Ezgi GÖRGÜLÜARSLAN okulumuzda öğrencilerimize seminer verdi.

Eyl

Yeni alınan televizyonlarımız çocuklarımızın eğitim sürecine destek olmak için sınıflarımızdaki yerini aldı. Kurulumları tamamlanan televizyonlar öğretmenlerimiz tarafından kullanılmaya başlandı.

Eyl

Okul bahçe zeminimiz öğrencilerimizin oynayarak hem eğlenmesi hem öğrenmesi için personelimiz Tamer YİĞİT tarafından renklendirilerek yenilendi. Emeği geçen personelimize teşekkür ederiz.

Eyl

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli okulumuz bahçesinde parke taşı döşemesi gerçekleştirdi. Müjde Babuşcuoğlu Anaokulu olarak Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Eyl

Okul giriş kapısı önündeki yıpranmış olan okul tabelamızı yeniledik.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmaları kapsamında okulumuz personeli Tamer Yiğit tarafından bakım onarım çalışmaları yapılmıştır. Emeği geçen personelimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılına hazırlık çalışmaları kapsamında okulumuzun temizliği yapıldı.

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılımızı kutlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanımız Yücel YILMAZ'a teşekkür ederiz.

Eyl

Müjde Babuşcuoğlu Anaokulu olarak oryantasyon haftamızdan sonra yeni bir yıla merhaba dedik. 2023-2024 Eğitim öğretim yılı hayırlı olsun.

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılımızın son oryantasyon gününü sınıflarımızda etkinlikler ve oyunlar ile tamamladık.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı oryantasyon çalışmalarımız ikinci gününde devam etti. Sınıflarına alınan öğrenciler, öğretmenlerimizin yaptığı planlama doğrultusunda etkinliklerini tamamladı.

Eyl

Oryantasyon çalışmalarımız kapsamında okulumuza gelen öğrencilerimiz öğretmenleri ile tanıştı. Okul bahçesinde öğretmenleri tarafından karşılanan çocuklar yaka kartları takılarak sınıflarına alındı. Sonrasında okul idaresi ve personeliyle tanıştırılan öğrencilerimize okulun tüm bölümleri gezdirilerek tanıtıldı.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı sene başı okul ve sınıf toplantılarımızı gerçekleştirdik. Öğretmenlerini tanıma ve sınıflarını gezme imkanı bulan velilerimize yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili bilgiler verildi.