Ara

Civcivler sınıfımızın Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yaptığı veli bilgilendirme toplantısında velilerimize bilgilendirme broşürü ve veli mektubu dağıtıldı. Çocuklarını Türkçe dil etkinliklerinde gözlemleyen veliler çocuklar ile birlikte faaliyetlerine katılım sağladı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Arılar sınıfımız veli bilgilendirme toplantısı yaparak çocuklarını gözlemledi. Çocuklar ile birlikte faaliyetlerine katılım sağlayan velilerimize bilgilendirme broşürü ve veli mektubu dağıtıldı.

Ara

Okulumuzda geleneksel el sanatlarımızdan Çömlek sanatını çocuklarımızla beraber hem öğrendik hem eğlendik.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Tanıtım Broşürümüz ile velilerimize proje tanıtımı gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda ağız ve dış sağlığı haftası Gizem COŞDU liderliğinde diş sağlığımıza vurgu yapılarak kutlandı.

Kas

Büyük bir özveri ile görevini yerine getiren, başta okulumuz öğretmenleri olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun..

Kas

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü sebebiyle Okul Psikolojik Danışmanımız Pelin Tüzen tarafından tüm sınıflarımızda öğrencilerimizin hak ve sorumluluklarını öğrenmeleri amacıyla rehberlik etkinlikleri yapılmıştır. Öğrencilerimiz, çocuk hak ve sorumlulukları konusunda bilinçlendirilip her sınıfın iş birliği halinde hak ve sorumluluklarını anlatan bir kitap oluşturarak sınıf kitaplığına kazandırması sağlanmıştır.

Kas

Müjde Babuşcuoğlu Anaokulu olarak saat 09:05'de başlayan törenimiz ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, saygı ve minnetle andık.

Kas

Yaz döneminde hazırlıkları başlayan okul rehberlik servisimiz tamamlanarak kullanıma açıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Arzu AÇIK liderliğinde Kızılay Haftası kutlandı. Çeşitli etkinlikler ile Kızılay'ın önemi vurgulanarak çocuklarda farkındalık yaratıldı.

Kas

Okulumuz bahçesinde zemin ve park bakımları bittikten  sonra ağaçlarımızın budama işlemlerinide tamamlayarak bahçe bakım çalışmalarımızı tamamladık. Desteklerinden dolayı Burhaniye Belediyesi personeline teşekkür ederiz.

Kas

Burhaniye Belediyesi personeli okulumuzda bulunan eski çöp kovalarını yenileri ile değiştirdi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılını coşkuyla kutladık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlama programı Pelitköy İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencilerinin şiirleri ve tüm sınıflarımızın gösterileri ile renklendi. Program bitiminde okul bahemizde bulunan sergimizi gezen velilerimiz 100.Yıl panomuzda fotograflar çekildi. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve okul personelimize teşekkür ederiz. Nice Yüzyılara..

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü etkinlikleri kapsamında okulumuza gelen Burhaniye İtfaiyesi afete hazırlık konusunda öğrencilerimize bilgilendirdi. Çocuklardan gelen sorularıda yanıtlayan ekipler İtfaiye araçlarınıda tanıttı. Burhaniye İtfaiyesi personeline teşekkür ederiz.