Mrt

Okulda Sağlıklı Besleniyorum Etkinlikleri kapsamında Dünya Su Gününü kutladık.

Mrt

Yaşlıların toplumumuza yaptığı katkıların değerini, önemini vurgulamak ve yaşlılarımıza görmeleri gereken saygıyı öğrencilerimize aktarmak için Yaşlılara Saygı Haftası etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Mrt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında Penguenler sınıfı Balık Ağı oyununu oynadı.

Mrt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında Arılar sınıfı Uçak oyununu okulumuz bahçesinde oynadı.

Mrt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında Penguenler sınıfı Sandalye Kapmaca oyununu oynadı.

Mrt

Çanakkale Muharebeleri’nin 109. yılında Şan, Şeref, Tarih “Bizim Çanakkale” diyerek tüm sınıflarımızın katılımı ile hazırladığımız programlarımızda aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle andık.

Mrt

Okulda Sağlıklı Besleniyorum programı 11-17 Mart Dünya Tuza Dikkat Haftası etkinlikleri kapsamında tuz tüketimi hakkında öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı. Farkındalık oluşturmak amaçlı daha az tuz etiketli tuzlar dağıtılarak çocuklardan evde aileleriyle öğrendikleri bilgileri paylaşmaları istendi.

Mrt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında Kelebekler sınıfı Don/Ateş oyununu okulumuz bahçesinde oynadı.

Mrt

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Etkinlikleri kapsamında çocuklarımızın getirdiği biyo-bozunur ürünler ile kompost gübre yapımını gerçekleştirdik. Gübre yapımını gözlemleyen çocuklar biyo-bozunur ürünleri değerlendirmeyi öğrendiler.

Mrt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında Uğurböcekleri sınıfı Sıçrayan Top oyununu okul bahçesinde oynadı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü M.Akif Ersoy´u Anma gününde öğrencilerimize Mehmet Akif ERSOY tanıtıldı. İstiklal Marşının öneminin vurgulandığı günde İstiklal Marşımızı okuyan ve işaret dili ile söyleyen öğrencilerimiz başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günümüzü tüm öğrencilerimi ile kutladık.

Mrt

Okulumuzda Yeşilay Haftası sınıf etkinlikleri ile kutlandı.

Mrt

Afet ve Acil Durum Eğitim ve Tatbikatımızı tüm sınıflarımızın aktif katılımı ile tamamladık.