Ock

2023–2024 Eğitim-Öğretim yılı birinci döneminin son haftasında hazırladığımız  Dönem Sonu Faaliyet Haftası'nın 3. gününde Sabah gruplarımız planlamalarını Kurabiye Atölyesi, Sosyal Sorumluluk Saati ve Tecrübe Paylaşımı etkinliği olarak belirleyip tamamladı.

Ock

2023–2024 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönem sonu faaliyet planı çerçevesinde, Burhaniye İlçe Tarım Müdürlüğü'nden Gıda Mühendisi Songül AYDIN öğrencilerimize yönelik Gıda Okuryazarlığı eğitimi gerçekleştirdi. Görseller ile desteklediği sunumunda çocuklar eğitime aktif katılım sağladı.

Ock

2023–2024 Eğitim-Öğretim yılı birinci döneminin son haftasında uygulanmak üzere öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla hazırladığımız  Dönem Sonu Faaliyet Haftası'nın 2. gününde Öğlenci gruplarımız planlamalarını Spor saati, Bilim saati ve En Sevdiğini Paylaş etkinliği olarak belirleyip tamamladı.

Ock

2023–2024 Eğitim-Öğretim yılı birinci döneminin son haftasında uygulanmak üzere öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla hazırladığımız  Dönem Sonu Faaliyet Haftası'nın 2. gününde Sabahçı gruplarımız planlamalarını Spor saati, Bilim saati ve En Sevdiğini Paylaş etkinliği olarak belirleyip tamamladı.

Ock

2023–2024 Eğitim-Öğretim yılı birinci döneminin son haftasında uygulanmak üzere öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla hazırladığımız  Dönem Sonu Faaliyet Haftası'nın 1. gününde Öğlenci gruplarımız planlamalarını Oyun saati, Masal saati ve Renkli Makarnalar Atölyesi olarak belirleyip tamamladı.

Ock

2023–2024 Eğitim-Öğretim yılı birinci döneminin son haftasında uygulanmak üzere öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla hazırladığımız  Dönem Sonu Faaliyet Haftası'nın 1. gününde Sabahçı gruplarımız planlamalarını Oyun saati, Masal saati ve Kukla Atölyesi olarak belirleyip tamamladı.

Ock

Okulumuzda Enerji Verimliliği Haftası kutlandı.

Ock

Uğurböcekleri Sınıfı, Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı etkinlikleri kapsamında gıda israfına dikkat çekmek ve önlemek amaçlı Bayat Ekmek Tarifleri etkinliğini gerçekleştirdi. Öğretmen - veli etkileşimi ile gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar öncelikle sınıfta gıda israfı konusunu öğrendi. Evde aileleri ile birlikte bayat ekmeklerini değerlendirmeleri istendi. Sınıfta başlayan etkinlik çocukların öğretmenlerine evde yaptıkları bayat ekmek tariflerini göndermesiyle tamamlandı.

Ock

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi kapsamında, geleneksel yöntemlerle sağlıklı beslenme farkındalığı oluşturmak amacı ile Uğurböcekleri Sınıfı zeytin çizme etkinliği yaptı. Velimizin katılımı ile zeytin yapım aşamalarını gözlemleyip katılan öğrencilerimiz etkinlik sonunda zeytinlerini olgunlaşması için beklemeye bıraktı.

Ock

Yeni yılın gelmesiyle okulumuzda yapılan bir yaş büyüdüm partisine tüm sınıflarımız katıldı. Partide pastalarını bitiren sınflar yüz boyama etkinliğine katıldı. Sonrasında baloncuk ve illüzyon gösterileri gerçekleştiren konuğumuz ile öğrencilerimiz eğlenceli dakikalar geçirdi.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında etkileşimli kitap okuma çalışması yapan Civcivler sınıfı büyüteçler ile inceleme yaptı.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında "7 TAŞ"  adlı kitabı etkileşimli kitap okuma tekniği ile okuyan Civcivler sınıfı kitaptaki gibi doğa yürüyüşüne  çıktı. Sınıflarına döndüklerinde haftanın günleri  resim defteri çalışması yaparak etkinliklerini tamamladılar.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında velilerini misafir eden Uğurböcekleri sınıfı etkileşimli kitap okuyor. Sınıfa gelen veliler çocukları ile etkileşimli kitap okuyarak projeye katılım sağlıyorlar.

Ara

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı kapsamında Civcivler sınıfı öğrencilerimiz semt pazarımızı ziyaret ederek mevsim sebze ve meyveleri incelediler. Satılan ürünleri tanıyıp inceleyen çocuklarımıza pazarcılar mevsim mevvelerinden ikram ettiler.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında LEZZETLİ MEYVELER adlı kitap, etkilesimli kitap okuma tekniği ile okundu. Kitaptan yola çıkarak meyveleri ve sebzeleri incelemek için mahallemizdeki semt pazarına  geziye giden Civcivler sınıfı döndüklerinde pazarcıların ikram ettiği meyveleri yiyerek gözlemlerini paylaştılar.