Müjde Babuşcuoğlu Anaokulu

Cumhuriyet Mahallesi 5006. Sokak No 1/3 Burhaniye/Balıkesir
Vizyon
Çocuklarımızı; Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, çağdaş, yenilikçi, çalışkan, , ülkesinin ilerlemesine ve gelişmesine yön verme bilincine sahip, araştırmacı, sorgulayıcı ve yaratıcılığı gelişmiş, üzerinde yaşadığımız dünyaya, çevresine ve doğaya karşı duyarlı, akademik ve sosyal yönden ulusal ve uluslararası toplumun değerli bireyleri olarak hazırlayan eğitimde örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
• Çocuklarımızın bedensel, bilişsel, duygusal, sosyal, kültürel, dil, ve hareket gibi çok yönlü gelişimlerini destekleyecek eğitim ortamı hazırlamak, • Eğitimi, sevgi ve şefkat anlayışı içinde yürütmek. Çocuklarımıza eşit davranmak , onların çok yönlü gelişimini gözetip, onların bireysel güçlerini ve yetilerini ortaya çıkarıcı geliştirici çalışmalar yapmak • Çocuklarımızın öz güvenlerini kazanmaları için ceza, baskı uygulamamak ve kısıtlamalara yer vermemek, • Eğitim ortamlarını, çocukların “yaparak, yaşayarak öğrenme”sini gerçekleştirecek biçimde düzenlemek, • Eğitim etkinliklerini, çocukların, sevgi, saygı, iş birliği, katılımcılık, sorumluluk, yardımlaşma ve paylaşma duygularını geliştirici nitelikte sağlamak,
Okulum Temiz, Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Sabah ve Öğle Grubu olarak Yarım Gün Eğitim yapılmaktadır.(İkili Eğitim) Sabahçı Grup : 08:00-13:00 arası, Öğlenci Grup : 13:00-18:00 arasında eğitim öğretim yapılmaktadır.
Saatler
Sabah Grubu : 08:00-13:00 Saatleri arasında Öğle Grubu : 13:00-18:00 Saatleri arasında
KATI YAKITLI KALORİFER
Her türlü ulaşım imkânı vardır.
Servis Bilgisi
Okulumuuzun anlaşmalı olduğu bir servis bulunmamaktadır. Bazı velilerimiz anlaştıkları Taksici ile öğrencilerini evden okula, okuldan eve hizmetini kullanmaktadır. Bu konuda okulumuzun bir insiyatifi yoktur.
Cumhuriyet Mahallesi 69. Sokak No:16/1 Burhaniye/Balıkesir
Okulumuz il merkezine 90 km. Olup, ilçe merkezinde bulunmaktadır.
146 öğrenci sabahçı ve öğleci grup toplamı.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Okul Öncesi Eğitim Programı kapsamında, ders içeriklerine uygun Miili Eğitim Bakanlığı/Müdürlükleri onaylı tiyatro, gösteri vb. sosyal kültürel faaliyetler yapılmaktadır.