1 - 30 Nisan Beslenme Listemiz

12 - 23 Şubat 2024 tarihleri arası beslenme listesidir.

Ock

15-19 Ocak ve tatil sonrası 05-09 Şubat beslenme listemiz.

Ock

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji verimliliği hizmetlerinin etkinliğini ve toplumda enerji verimliliği bilincini artırmak amacıyla eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerini gerçekleştirmektir. Ayrıca ülkemizin enerji verimliliği amaç ve hedeflerine ulaşmak üzere gerçekleştirilmesi öngörülen iletişim faaliyetlerinin planlanmasına yönelik olarak ‘rehber niteliğinde’ “Enerji Verimliliği İletişim Planı” oluşturmak ve bu plan çerçevesinde hareket etmektedir.

1-12 Ocak beslenme listemiz.

18-29 Aralık Beslenme Listesi

04-15 Aralık Beslenme Listesi

Ekm

Sayın velilerimiz, 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 11.30 okulumuzda Psikolojik Danışman Pelin TÜZEN 'Çocuklarda Psikolojik Sağlamlık' konulu semineri gerçekleştirecektir katılımlarınızı bekliyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı içinde sınıflarımızın veli görüşme günleri öğretmenlerimiz tarafından düzenlenmiştir.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı içinde sınıflarımızın veli katılım günleri öğretmenlerimiz tarafından düzenlenmiştir.