Nis

Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Cumhuriyet Mahallesi Düğün Salonunda coşkuyla kutlandı. Sınıflarımızın hazırladığı gösteriler ile başlayan kutlama programı tüm çocuklarımızın katıldığı Parla şarkısı ile son buldu.

Nis

Teknoloji Bağımlılığı konusunda öğrencilerimizin farkındalığını arttırmak, doğru ve dengeli beslenme hakkında bilgi vermek amacıyla Rehber öğretmen Mine BUNSUZ ve Burhaniye Yeşilay Temsilcisi Kamuran ETİ okulumuzda seminer vererek öğrencilerimize rozet hediye etti.

Nis

Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Kelebekler ve Uğurböcekleri sınıflarımız Edremit İlçe Halk Kütüphanesine gitti. Okul Öncesi Bölümünde öğretmenlerinin anlattığı hikayeyi dinleyen öğrencilerimiz çeşitli kitaplarıda inceleme fırsatı buldu.

Nis

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında Tavşanlar sınıfı Çömel Kurtul oyununu okulumuz bahçesinde oynadı.

Nis

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında Tavşanlar sınıfı Körebe oyununu okulumuz bahçesinde oynadı.

Nis

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında Civcivler sınıfı Şaşırmacalar oyununu oynadı.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart ayı etkinlikleri kapsamında bilinmeyen kelimelere yönelik hazırlanan tematik kelime kartları ile çocukalrımız hem eğlendi hem öğrendi.

Mrt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında Civcivler sınıfı Davul Zurna 1-2-3 oyununu okulumuz bahçesinde oynadı.

Mrt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında Yıldızlar sınıfı Çarşıya Gitim oyununu okulumuz bahçesinde oynadı.

Mrt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında Yıldızlar sınıfı Bülbül Kafeste oyununu Taylıeli oyun parkında oynadı.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okulum Temiz belgesini almaya hak kazandık.

Mrt

Dünya Tiyatrolar Gününü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Okulumuz Yıldızlar sınıfı Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Burhaniye Orman İşletme Şefliği ile birlikte fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdi. Fidan dikimi hakkında bilgi alan öğrencilerimiz kendi fidanlarını dikerek ormanlarımızın büyümesine katkı sağladı. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulda Sağlıklı Besleniyorum Etkinlikleri kapsamında Dünya Su Gününü kutladık.

Mrt

Yaşlıların toplumumuza yaptığı katkıların değerini, önemini vurgulamak ve yaşlılarımıza görmeleri gereken saygıyı öğrencilerimize aktarmak için Yaşlılara Saygı Haftası etkinliklerimizi gerçekleştirdik.